Wie zijn wij?

Football Know How is ontstaan door de liefde voor de sport. Diezelfde sport heeft Hesterine de Reus en Sandra Awondatu (de oprichters) over verschillende werelddelen geleid waar zij voetbal onderwezen. De sport blijkt een geweldig instrument te zijn om mensen met elkaar te verbinden.

En dan: gewoon omdat het spel uitdagend en mooi is om te doen. Makkelijk als je het simpel speelt en moeilijk als je de oplossing van het voetbalprobleem niet herkent. De bal willen hebben als je die niet hebt en de bal willen houden als je die  wél hebt. Met als doel: doelpunten maken. Als individu samen met alle andere speelsters mooie dingen realiseren.

Dát ene individu als speelster begeleiden die alsmaar beter wilt worden, of gewoon omdat ze het spelletje zo leuk vindt; dat geeft ons energie. Daartoe zijn trainingen nodig van hoge kwaliteit. Ook het werken aan de persoonlijkheid van de speelsters is van belang. Mentorschap bieden, speelsters begeleiden om de beste versie van zichzelf te worden.

Hesterine de Reus

Hesterine de Reus

Met haar Coach Betaald Voetbal diploma, welke ze reeds in 2009 behaalde, is ze bevoegd om op het allerhoogste niveau te coachen. Van pupil tot Champions League niveau.

Hesterine is een voormalige Nederlands elftal speelster en werkte enkele jaren voor de KNVB waar ze onder andere het opleidingsinstituut op de kaart zette waar speelsters als Lieke Martens, Merel van Dongen en Sari van Veenendaal deel van uitmaakten. In het buitenland werkte Hesterine als coach voor de voetbalbond in China, Jordanië en Australië. Momenteel is Hesterine technisch expert bij UEFA en FIFA.

Sandra Awondatu

Sandra Awondatu

Een sportfanaat die op jonge leeftijd verschillende sporten beoefende en die dat op zeer verdienstelijk niveau deed. Voetbal echter, stroomde dus danig door haar bloed dat ze een grote carrière in tennissen liet voor wat het was. Haar voetbalniveau was zeer bovengemiddeld. Snel, technisch met veel inzicht tot het vinden van oplossingen van het probleem tijdens het voetbalspel.

Al op jonge leeftijd werd duidelijk dat in Sandra een coach schuilt. Haar reis door de wereld heeft haar werkzaamheden opgeleverd als technisch directeur jeugdvoetbal in Jordanië en verscheidene districten in Australië. Nog steeds is Sandra werkzaam als coach en opleider.

Scroll naar boven