Almeerse Meiden Voetbalacademy

“Het is niet hoe goed je bent, maar hoe goed je wilt worden”. Een quote die ertoe doet. Zoals ergens op deze website gesteld: voetbal doe je samen. Samen oplossingen vinden om doelpunten te maken, maar ook om samen doelpunten te voorkomen. Bij de Almeerse Meiden Voetbalacademy helpen we talentvolle spelers zich te ontwikkelen tot volwaardige topspelers.

De bal hooghouden uren en uren achter elkaar is nu niet direct de training die je nodig hebt. Of….slalommen zonder dat je een tegenstanders tegenkomt die het jou moeilijk maakt. Wij zijn dan ook overtuigd dat je voetballen leert door… te voetballen.

Als team de oplossingen vinden voor voetbalsituaties die je in de wedstrijd tegenkomt. De ontwikkeling van het meiden- en vrouwenvoetbal gaat in rap tempo. Maar de omgeving waarin meiden worden begeleid om beter (de beste) te worden is schaars.

Daarom willen wij speciaal voor meiden in de leeftijd van 11 tot 20 jaar een trainingsprogramma aanbieden. Daarin gaan we samen aan de slag om jouw spelinzicht, handelingssnelheid en benodigde techniek naar een hoger niveau te brengen. Dat doen we volgens onze voetbalvisie.

De Almeerse Meiden voetbalacademy richt zich op speelsters uit Almere en wijde omgeving. Meld je vandaag nog aan, dan kunnen we samen zien welk niveau je hebt en bespreken we samen wat jouw doelen zijn.

10 Wekelijkse sessies

De trainingssessies zijn gepland elke zondagochtend.  

Tien (10) weken lang kan jij samen met ons werken aan het maken van betere keuzes en deze succesvol uit te voeren in het veld. Creatieve oplossingen vinden die van waarde zijn voor jou en jouw team.

Je kunt elke zondag beginnen met jouw serie van 10 sessies.

Programma

We gaan bij de Almeerse Meiden Voetbalacademy trainen op de volgende onderdelen:

 • Techniek en inzicht
  Individuele ontwikkeling van de voetbalprestaties in trainingen en wedstrijden
 • Snel herstellen
  We gaan de hersteltijd tussen jouw acties verbeteren en brengen de kwaliteit van jouw voetbalvaardigheden omhoog. Hierover gaan we samen in gesprek en bekijken samen hoe je jouw doelen kunt gaan halen.
 • Discipline en focus
  Om het meeste uit jouw voetbal vaardigheden te halen moet je een houding hebben (of ontwikkelen) van discipline, hard willen werken en aandacht hebben om de taken die worden gevraagd goed uit te voeren. Daar gaan wij je bij helpen.

Groepstraining

Voetbal is een spel dat je speelt in teamverband. Tegen andere teams. Daarom trainen we in groepen. Deze groepen zullen worden geformeerd naar leeftijd en niveau. De grootte van een groep is maximaal 22.

Football Know How

Kledingadvies

Eénduidigheid in teamsporten is belangrijk. Dat groepsgevoel creëren kan op velerlei manieren. De uitstraling voor het dragen van een Football Know How trainingstenue tijdens de activiteiten draagt daartoe bij.

Football Know How hanteert 2 kledingpakketten*:

 1. Shirt, broek en kousen
 2. Trainingspak (lange broek en jas) – advies aan te schaffen gedurende de koudere periode

* De prijs van een gekozen kledingpakket 1 óf 2 is opgenomen in de prijs van een gekozen trainingsprogramma.

Kosten van de Almeerse Meiden Voetbalacademy

Elk trainingsprogramma bestaat uit 10 sessies. De kosten van elk trainingsprogramma van 10 sessies is als volgt:

 • Het eerste trainingsprogramma van 10 sessies: 165,00 euro*
 • Het tweede trainingsprogramma van 10 sessies: 144,00 euro*
 • Het vervolg van jouw eerste én tweede trainingsprogramma van 10 sessies: 100,00 euro**

Proeftraining meemaken

Wil je eerst een proeftraining meemaken, dan kan dit ook. Besluit je daarna aan te sluiten, dan geldt jouw proeftraining als één van de 10 sessies van de door jou gekozen trainingsprogramma.

*:          prijs inclusief een gekozen kledingpakket 1 óf 2
**:        prijs is exclusief kledingpakket
Het totaalbedrag dient te worden gestort vóór aanvang van een trainingsprogramma.

Locatie en tijd

De sessies vinden plaats op zondagmorgen bij S.C. Buitenboys.
Polderkwartier 1333 NA, Almere

Meld je snel aan voor de Almeerse Meiden Voetbalacademy

Scroll naar boven